Vad Magical Memories erbjuder

Tjänster

Välkomna att boka en kostnadsfri konsultation! Magical Memories Bröllop & Event presenterar då vilket paket som passar just era behov och önskemål.

Magical Memories erbjuder ett möte antingen digitalt eller fysiskt - det som passar er bäst!


Konsultation 

Har ni påbörjat eller ska påbörja er planering av ett bröllop eller event? Vad kul! Känner ni att ni behöver bolla idéer eller har ni fastnat vid en specifik punkt och behöver ny input för att komma vidare? Magical Memories finns här för tips och idéer! 

Erbjuder konsultation antingen fysiskt eller digitalt - allt efter ert önskemål. 

Koordinering

Låt Magical Memories ta hand om hela ert event - från idé och planering till och med genomförande! Magical Memories Bröllop & Event skapar en upplevelse ut efter era önskemål. Ni bestämmer hur mycket stöttning som önskas. Kontakta Magical Memories idag för en kostnadsfri konsultation och offert.  


Bröllopspaket

Konsultation - UPPSTART

Konsultation där vi går igenom hur man planerar sitt eget bröllop. Ni får material såsom moodboards, olika checklistor samt tips på leverantörer för att ni sedan ska kunna planera vidare själva.

Innan konsultationen (kostnadsfritt) får ni berätta om era visioner och drömmar om er stora dag - allt för att jag ska kunna skräddarsy vårt möte efter era behov och önskemål. 

Det här paketet går med fördel att kombinera med paketet BRÖLLOPSVECKAN.  

Rådgivning - MITT I PLANERINGEN

När ni vid ert redan pågående planeringsarbete känner att ni vill stämma av med en bröllopsexpert.

Kanske behöver ni hjälp med budgeten, hitta leverantörer, komma på ett bröllopskoncept eller behöver få tips och råd om att skapa ett körschema? Magical Memories stöttar er gärna med att komma vidare, så er dag blir precis som ni drömmer om!

 

DEKORATION & STYLING

För er som vill få hjälp med att designa och dekorera ert bröllop. Magical Memories skapar ett bröllopskoncept utifrån era önskemål!

Innan konsultationen (kostandsfritt) får ni berätta om era visioner och drömmar om er stora dag - allt för att bröllopsdagen ska spegla era personligheter! Vi kan ses antingen digitalt eller fysiskt.

Under konsultationen kollar vi på förberedda moodboards, går igenom passande leverantörer, går igenom er budget och bollar idéer.

Magical Memories sköter bokning av leverantörer samt inköp av exempelvis dekor enligt överenskommelse.

Magical Memories är på plats inför bröllopet och dekorerar enligt era önskemål, samt kan monterar ned dagen efter mot en ersättningskostnad för eventuell transport med mera.

BRÖLLOPSVECKAN

Ni planerar ert bröllop själva och vi träffas ett par veckor innan bröllopet på er bröllopsplats. Jag tar över hela planeringen veckan innan bröllopet.

Magical Memories uppgifter blir bland andra att stämma av med leverantörer, era toastmasters samt skriva körschema.

På bröllopsdagen är det Magical Memories som ser till att körschemat följs och att allt flyter på som det ska - allt för att ni bara ska kunna njuta av er stora dag!

Magical Memories Bröllop & Event är på plats 12-16 timmar.

Det här paketet går med fördel att kombinera med paketet UPPSTART.


HELHETSLÖSNING

Låt Magical Memories Bröllop & Event ta hand om hela ert bröllop - från idé och planering fram till och med genomförande!

Vi träffas och går igenom era önskemål och förväntningar. Sedan får ni en offert på ett fast pris på hela koordineringen.

Magical Memories ordnar med allt från bokning av: lokal, teknik, dekor, underhållning, frisör, make-up, florist med mera.

Magical Memories är på plats 12-16 timmar på er bröllopsdag. Då stylas och dekoreras lokalen (ev dagen innan när den möjligheten finns) samt att det ses till att körschemat följs. Uppgiften blir också att ordna med eventuella problem som uppstår under genomförandet. Magical Memories stöttar er som bröllopspar under hela er bröllopsdag - allt för att ni bara ska kunna njuta av varandra!   


MÖHIPPA & SVENSEXA

Att planera en möhippa och svensexa kan vara otroligt roligt, men det kan också ta mycket tid. 

Uppdraget med att planera och anordna innebär flera olika utmaningar, såsom att veta vad som passar att göra, att hålla kontakten med alla deltagare och se till att alla är på rätt plats vid rätt tidpunkt. 

Magical Memories Bröllop & Event hjälper gärna till! Hör av er med era önskemål så hittar vi ett personligt koncept som passar! 

Låt möhippan och svensexan skapa magiska minnen för alla deltagare - minnen som består år efter år! 

Priser Bröllopspaket

Alla priser är ink. moms

Observera att eventuell ersättning för transport samt övernattning tillkommer på offerten om det krävs för överenskommet uppdrag

Konsultation - UPPSTART

2 000 kr

Rådgivning - MITT I PLANERINGEN

1 000 kr

DEKORATION & STYLING

från 10 000 kr


BRÖLLOPSVECKAN 

 10 000 kr

HELHETSLÖSNING

enligt OFFERT

MÖHIPPA & SVENSEXA

5 000 kr 


Event

Magical Memories Bröllop & Event skapar event utifrån era önskemål!


Babyshower, barnkalas, födelsedagsfest, student, temafest, frieri, femkamp - bara fantasin sätter gränser på vilka event som kan skapas - låt Magical Memories skapa er dröm!  

Är du företagare och vill ge dina medarbetare en oförglömlig kick-off, julgala eller kanske en härlig kväll med after-skitema? Magical Memories vill gärna hjälpa er att nå fram till målet.   

Magical Memories erbjuder ett möte antingen digitalt eller fysiskt - det som passar er bäst!  


KONSULTATION

Vilket event vill ni skapa? Magical Memories ser fram emot att höra era drömmar och hjälper gärna till! 

Konsultationen är 1,5 timme lång. Önskas mer tid tas en kostnad per påbörjad timme ut (se prislista för mer info). 

Innan konsultationen (kostnadsfritt) får ni berätta om er vision kring eventet - allt för att Magical Memories ska kunna förbereda material inför konsultationen. Material såsom moodboard och andra saker som behövs för att kunna skapa den magi ni önskar! 

Ni sköter sedan fortsatt planering och koordinering själva. 

KOORDINERING

Helhetslösning för alla slags event - ingen upplevelse är för liten eller för stor för att kunna skapa magiska minnen! Vilken dröm har ni som ni vill förverkliga? 

Magical Memories är med under hela resans gång från planering till och med  genomförande - enklare kan det inte bli!

Utifrån vårt första möte (kostnadsfritt) skapas en moodboard utifrån era önskemål som sedan ligger till grund för ert event - allt för att stunden ska bli som ni har haft visionen av. 

Låt oss skapa magi tillsammans redan idag!  

Priser Event

Alla priser är ink. moms

KONSULTATION

Önskas det mer konsultation än de 2 timmar som ingår i priset? Då tas en kostnad per påbörjad timme ut på 1 000 kr

2 200 kr

KOORDINERING

enligt OFFERT