Kundrecensioner

Vad kunder säger om Magical Memories

Kundrecensioner

MIDSOMMARAFTON


"Ett stort tack till Magical Memories för en fantastisk midsommarfest. Perfekt planering för alla våra 18 gäster i åldrarna 5-84 år. Aktivisterna var anpassade så alla kunde deltaga. Så roliga och spännande! Humöret var på topp hela dagen och kvällen. Inga tråkiga stunder tack vare ett perfekt körschema. Så, än en gång, STORT TACK! Kramar från alla familjer"

Barbro Sandin


85-ÅRSKALAS


"Tack Hanna för en helt perfekt överraskningsfest för vår mamma, svärmor, mormor och gammelmormor! Hon anade ingenting och blev så överraskad och rörd till tårar för allt fint som hade ordnats för att fira henne. Hanna lyssnade in vad vi önskade och kom med tips, idéer och en moodboard som vi föll för direkt. Resultatet blev mer än vi någonsin hade kunnat drömma om! Tusen tack för en oförglömlig heldag! 

Mats Karlsson


KONSULTATION


"Vi valde att anlita Hanna för en konsultation för att få tips, idéer och råd inför vår planering för vårt stundande bröllop. Hon presenterade en otrolig moodboard i vårt blåa tema och vi fick stöttning i vad vi skulle tänka på inför vår planering, skrivande av körschema, tips på leverantörer med mera. Vår bröllopsdag kommer bli magisk tack vare all inspiration vi nu har fått! Längtar tills det är dags!"

Elvira och Tim