Galleri

PORTFOLIO

Projekt och upplevelser som Magical Memories Bröllop & Event har skapat. Önskas mer information så finns uppdragen på Magical Memories sociala medier - Facebook och Instagram - välkommen dit!

Hoppas ni kan finna inspiration till ert kommande bröllop eller event! 

15-ÅRSFIRANDE där jubilaren önskade temafärgerna vit, svart och silver. 

Assisterande bröllopskoordinator på Stallgården. Brudparets temafärg var lila - och den färgen togs upp i sidenband, ljus och blomsterarrangemang. 

Överraskningsfirande av en 85-åring. Här skapades inbjudningskortet först och det blev utgångspunkten för festens färgtema. Utifrån kortets färgskala skapades en moodboard. Moodboard skapar jag alltid under planeringsprocessen - den ger en bra överblick över vad som kan fungera ihop; färg- och material, samtidigt som den gör att den viktiga röda tråden följs genom hela projektets gång fram till genomförande. 


16-ÅRSFIRANDE skapat av återbruk. Lastpallar byggdes om till ett bord med hyllplan samt ett långt matbord i picknickstyle. Jubilarens favoritmat var vid det tillfället smashburger och munkar - det fick bli vad som serverades under firandet. Gästerna fick själva bygga sin egen hamburgare efter eget tycke och smak. Det blev uppskattat och en gäst sa "Det känns som att vi är på både en restaurang och mysig picknick samtidigt - cool känsla!".   


12-ÅRSFIRANDE

Jubilaren ville bjuda gästerna på pizza som är hennes favoritmat! Tillsammans hittade vi olika inspirationsbilder på hur hon önskade att kalaset skulle se ut. Utifrån de bilderna plockade jag sedan ut några stycken för att skapa en moodboard inför fortsatt planering. 

Tips! Att utgå från vad personen tycker om för färger, mat, material etc - det gör planeringen lättare samt att kunden får känslan av att "det här är SÅ jag, det här gillar jag!".